Download algemene voorwaarden

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Alle bomen en planten en aanbiedingen van Bomenweb.nl zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. De bomen en planten die op Bomenweb.nl worden aangeboden zijn meestal in de volle grond geteeld en zijn tot eind april/begin mei leverbaar. Na ongeveer eind april worden er alleen nog bomen in pot/container of met doorgroeikluit geleverd waar soms een meerprijs berekend wordt ten opzichte van de bomen uit de volle grond. Deze bomen en planten kunnen de hele zomer worden geplant. Als het door u bestelde maat/soort boom niet meer te leveren is door ons gaan wij samen met u op zoek naar een vervangend alternatief. Op de site staan vele soorten en maten bomen. Door dit ruime aanbod is niet alles direct beschikbaar.

De prijzen die vermeld worden op Bomenweb.nl, zijn prijzen van bomen en haagplanten uit de volle grond en worden geleverd met blote wortel, tenzij er bij de producten vermeld staat dat deze potgeteeld zijn.

Garantie
Mocht uw boom of plant niet aanslaan in het voorjaar dan dient u dit te melden voor 1 Juni van het plantjaar dan worden de bomen opnieuw geleverd tegen transportkosten.
Deze regeling is er alleen als er bij de boom 2 boompalen en bevestigingsband zijn afgenomen en als er geen sprake is van vorstschade. 
Bij een melding na 1 Juni worden de bomen niet meer vergoed, maar proberen we wel met de klant tot een passende oplossing te komen.Voorgaande geldt alleen voor de bomen en niet de haagplanten en tuinplanten. 
Als er problemen zijn met onze haag- of tuinplanten proberen we onze klanten wel tegemoet te komen met de aanschaf van de te vervangen haagplanten mits het voor 1 juni van het plantjaar gemeld is.

Groenblijvende en vorstgevoelige bomen en struiken dit zijn de laurier, photinia, steeneik, amberboom,   worden in geen geval vergoed door bomenweb.nl

Bomenweb.nl is niet aansprakelijk voor geleden vorstschade aan uw boom of plant.

Alle bomen, planten en producten die door Bomenweb.nl zijn geleverd blijven eigendom van de Bomenweb.nl zolang deze niet door de afnemer zijn betaald. U kunt op 2 verschillende manieren betalen: Contant bij aflevering of via ons rekeningnummer NL94RABO0140784357.

Aanplantservice

Op al onze diensten gelden de algemene voorwaarden u stemt hier autmatisch mee in als u een order plaatst.
Op het plaatsen van bomen en planten uitgevoerd door onze medewerkers zit natuurlijk de garantie dat als de boom of plant niet aanslaat dit uiterlijk voor 1 juni van het aangeplante jaar gemeld dient te worden via mail met de bon en foto's van de bomen.

Bomenweb.nl is niet aansprakelijk voor enige schade geleden door onze aanplantservice. De graaf werkzaamheden die wij uitvoeren voor het plaatsen van bomen, planten en boompalen is voor risico van de afnemer.Hoe werkt het retouren van een bestelling/ herroepingsrecht?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bomenweb.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is
“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Zoals bomen en planten en haagplanten. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling en of bevestiging definitief.”


 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bomenweb.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur viahttps://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.